Nieuws
HavenMaat gaat verenigingshavens beheren


categorie: Nieuws

PERSBERICHT
 

HavenMaat gaat verenigingshavens beheren

Besturen van watersportverenigingen hebben het op dit moment zwaar. Zag je tot een paar jaar geleden dat vanuit het ledenbestand er nog genoeg vrijwilligers waren om gezamenlijk de beheerstaken van de jachthaven en het verzorgen van de gezelligheidsactiviteiten uit te voeren. Vandaag de dag loopt het aantal vrijwilligers drastisch terug. In veel watersportverenigingen zie je dan ook dat een paar enthousiastelingen binnen het bestuur de kar nog trekken en heel veel energie stoppen in het reilen & zeilen houden van de vereniging. Maar hoe lang blijft het leuk voor een klein clubje vrijwilligers?

HavenMaat biedt nu ook een oplossing voor overlaste watersportverenigingen
Het leuke van lid zijn van een watersportvereniging is dat er zoveel gezellige club-activiteiten worden georganiseerd. Als hier minder tijd voor is, juist omdat het beheren van de  haven zoveel tijd vergt, dan is dat zonde. Prioriteit van een watersportvereniging is de beoefening en bevordering van de watersport. Mede door het beleggen van vergaderingen en bijeenkomsten, het houden van cursussen en lezingen en het organiseren van wedstrijden, tochten en evenementen.
Het in stand houden van de haven is vaak ook één van de doelstellingen die een Watersportvereniging ambieert. Als je als watersportverenging realiseert dat je niet instaat bent om voldoende mankracht te mobiliseren voor alle activiteiten, dan biedt HavenMaat een oplossing als het gaat om onderhouds- en beheersactiviteiten van de jachthaven.

HavenMaat heeft als credo “U de voorwaarden….. HavenMaat de rest!” Doelstelling om onze klanten te ontzorgen. Zodat  de leden van de watersportvereniging zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf in de haven.

Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Monica de Vast van HavenMaat BV of via de informatiepagina, klik hier
 
Baronielaan 92
4818 RC Breda
076 520 40 10
m.devast@havenmaat.nl

Laatste Nieuws


Uitgelicht


Contact

adres Parsktraat 1B
4818 SJ Breda
telefoon 085 4855410
mail info@havenmaat.nl
KvK 52081788